Freja Lund: “Drømmen er at komme til at leve af at skrive sange.”

21-årige Freja Lund blev i 2017 optaget på Lydkantens talenthold. Siden da har hun været i gang med at skrive sange og har efter forløbet fået blod på tanden i forhold til musikken.

“Jeg er blevet bedre til at trække på mennesker omkring mig, få øvet og få sat det hele lidt mere i system”, siger hun.

Det netværk som hun har fået i forbindelse med Lydkantens talentforløb, har blandt andet resulteret i, at hun er i gang med at co-write med Yasmin Winther – et andet talent fra holdet i 2017.  Til foråret, skal hun indspille i samarbejde med Andreas Martin Mørch, der var talent i 2016, i hans eget studie.

Om forløbet på Lydkanten siger Freja, at det specielt er værdifuldt, at man kommer i rum med andre ligesindede. “Det kan være meget svært at finde nogen, der gør det samme, som man selv gør, når man er fra de her mindre byer”, siger hun og understreger, at når man bliver taget seriøst til en skrivecamp, så sker der noget med ens opfattelse af sig selv som kunstner. Man begynder at tage hele sit musikalske virke mere seriøst. “Man kan jo godt sidde på sit værelse og tænke over hvordan det ville være at leve af at spille musik, men på Lydkanten får du konkret erfaring, som virkelig får dig til at gøre op med dig selv om det her er noget du vil.”, siger hun.

I øjeblikket arbejder Freja på at skrive flere sange, få dem indspillet og komme mere ud at spille. Hun har teamet up med en guitarist og de skriver nu sammen på fast basis.

“Drømmen er at komme til at leve af at skrive sange og performe dem.”, siger hun. Vi glæder os til at følge Freja på hendes vej til den drøm. Du kan læse mere om Lydkantens talenthold her. 

GemGem

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.