Angående Mig: “Det må godt provokere lidt”

Laura Lilholt fra vores talenthold i 2017 er ved at pakke IKEA-kasser ud, idet vi ringer til hende. Efter endt højskoleophold på Ry Højskole, hvor hun gik på sangskriverlinjen, har hun taget beslutningen: Hun er flyttet til København.

“Lige nu skal jeg bare bruge tid på at arbejde og skrive musik. Et af rådene, jeg fik på Lydkanten, var at opbygge mit repetoire. Det har jeg taget til mig.”

I forbindelse med forløbet hos Lydkanten stiftede Laura bekendtskab med Asbjørn Mogstad fra talentholdet i 2016, og ved sammen at kigge Strunge-digte igennem, fandt de navnet til hendes musikalske projekt.

“Min musik skal på en eller anden måde provokere, og jeg kan godt lide at være politisk ukorrekt. “Angående Mig” skal ses som en protest over hele SoMe-gernerationen, hvor alle forventer 15 minutes of fame.”

Lige nu arbejder Laura på fuld højtryk på at kunne udgive singlen “Fuld af Fejl” i februar, som hun har indspillet i Mørkværk Studio i Hadsten.

Lydkanten var et springbræt

Blandt venner og familie blev Laura aldrig betragtet som en musikpige. Med en sarkastisk latter beskriver hun, hvordan hun som sportspige aldrig havde formåede at overbevise sine venner om, at der også var en anden side af hende. Lydkanten ændrede det.

“Alle kan få noget ud af at være med i Lydkanten. Det er så sindssygt stor en mulighed, og efter at være kommet ud på den anden side, ser jeg det virkeligt som en helstøbt oplevelse. Der var ingen konkurrence. Bare vanvittig mulighed for at møde inspirerende mennesker og blive sat lidt på plads.”

Vi griner lidt af hendes sidste bemærkning, imens vi snakker om Lauras møde med scenecoachen, Kristian Koch, der coacher Lydkantens elever i stageperformance.

“Faktisk var Kristian den eneste, der turde at gå lidt til mig, følte jeg. Han gennemskuede, hvad det var, min musik skulle portrættere. Da vi først kom til enighed, så var det virkelig en fed oplevelse.”

Vi glæder os til at kunne følge med i, hvad fremtiden bringer for Laura og Angående Mig. Er du interesseret i at læse mere om vores sangskriverforløb, så kan du gøre det her.

 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.