While I Wonder: “Vi udgiver et album, hvor nogle af sangene er skrevet på Lydkanten”

Sammenlignet med resten af holdet var det en lidt anderledes oplevelse for Morten Møllgaard at deltage i Lydkantens sangskriverforløb i 2017. Han deltog nemlig som repræsentant for bandet, While I Wonder, der foruden Morten består af Mads Ebbesen (piano), Mads Houe (kontrabas), Mads Kirkegaard (saxofon + trompet) og Benjamin Kronborg Pedersen (trommer).

“Det gav god mening for os, at det kun var mig, der deltog i sangskriver-workshoppene. Til gengæld var det sindssygt fedt, at resten af bandet deltog i workshoppen med Kristian Koch, hvor vi arbejdede med stageperformance.”

Entusiastisk fortæller Morten om at være i rum med de andre sangskrivere på forløbet, samt om oplevelsen at møde professionelle branchefolk og coaches. Generelt hæfter han sig ved nu at have fået sit musikalske netværk udvidet, og afslutningsvis tilføjer han: “Vi udgiver en single i morgen, jeg skrev med Laura på Lydkanten”

Som deltager på Lydkantens sangskriverforløb udsættes eleverne ofte for benspænd. Ét af disse var på en af workshoppene sidste år, at Morten og Laura Lilholt (Angående Mig) skulle co-write en sang.

“Det var den sidste dag med Dorthe Gerlach som coach, og det havde været en sindssyg intens og inspirerende weekend. Dorthe tog os med til stranden for at starte dagen med lidt fornyet energi. Det inspirerede Laura og jeg til at skrive “Morning Light.””

Morning Light er førstesinglen fra et kommende album, While I Wonder udgiver til Marts. Albummet kommer til at bestå af 5 sange, og nogle af dem kan spores tilbage til Mortens deltagelse på Lydkanten.

Hvorfor Lydkanten?

Vi slutter interviewet af med at snakke mere om de såkaldte “benspænd”, Morten var udsat for på Lydkanten. Han mener klart, at de har været med til at udfordre ham personligt og kreativt.

“Folk skal tilmelde sig Lydkanten, hvis de vil udfordres og udvide deres horisont. For mig personligt fik coachen mig til at åbne mentale rum, jeg ikke engang vidste, jeg havde.”

Vi bliver altid glade for at høre, at Lydkantens elever fortsat bruger og sparrer med hinanden, og vi glæder os meget til at høre det kommende album fra While I Wonder, når det udkommer om et par måneder. Vil du vide mere om Lydkantens sangskriverforløb, så læs med her.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.