Kystan Palani: “Lydkanten udvidede mit musikalske netværk”

Det var med et helt klart mål, at 19-årige Kystan Palani tilmeldte sig Lydkanten 2017. Hun skulle være superstjerne. Sådan udtalte hun i hvert fald grinende til TV2 Nord, da de i forbindelse med sidste års sangskriverforløb fulgte tre af forløbets talenter. Om udtalelsen siger hun:

“Superstjerne-drømmen lever skam stadig, og hvis jeg arbejder målrettet, så skal det nok bære frugt i sidste ende.”

Den kække Brønderslev-pige gjorde også hurtigt indtryk på Lydkanten-coach, Pernille Rosendahl (Swan Lee), og efter det endte sangskriverforløb i 2017 fik de kontakt til hinanden for at snakke om et muligt fremtidigt samarbejde.

“Jeg kan huske, at jeg bare sad og kiggede på beskeden fra Pernille og tænkte “shit det her er surrealistisk!”. Det var en kæmpe anerkendelse, og jeg håber virkelig, vi finder ud af noget.”

Musikalsk netværk

Før sangskriverforløbet hos Lydkanten havde Kystan nærmest ingen musikalsk omgangskreds. Sangskrivning var noget, hun gjorde alene, og som ikke rigtigt blev delt med venner og familie. Forløbet på Lydkanten udvidede hendes netværk.

I dag arbejder Kystan sammen med produceren, Rune Mørch, og om et par måneder kommer de ud med et par singler. Samarbejdet er et vigtigt springbræt til at komme ud i branchen og blive genkendt, inden hun kommer ud med sin egen musik – et projekt, der skal kredse om Kystans etniske ophav.

“Jeg synes, det er super spændende at betragte mit arbejde som et helstøbt koncept. Jeg bruger meget tid på, hvordan jeg som artist vil brandes.”

Vi glæder os meget til at høre, hvad fremtiden bringer for Kystan. Vil du også udvikle dig som musiker og udvide dit musikalske netværk? Så læs mere om Lydkantens sangskriverforløb her.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.