Beitempi: “Lige nu handler det om at komme ud og spille live”

Andreas Dons Larsen har fået blod på tanden efter at have været en del af Lydkantens talenthold i 2017. Efterfølgende har han sammen med kammeraten og guitaristen, Andreas Binderup, etableret bandet Beitempi. Den 14. februar spiller de på Aarhus Studentercafé – live for første gang.

“Vi glæder os. Det vigtigste for os lige nu er at få etableret Beitempi, og at spille live er næsten den bedste måde at mærke folks reaktioner på.”

På Karrierekanonens hjemmeside er drengenes musikalske projekt blevet beskrevet som “en mere rocket version af Moi Caprice.” Om sammenligningen med Lydkanten-coach, Michael Møller, udtaler Andreas:

“Det gav anledning til et godt grin, må jeg indrømme. Jeg har kæmpe respekt for Michael og hans arbejde. At blive sammenlignet med ham ser jeg kun som noget positivt.

Lydkanten var et kæmpe skub

Om forløbet på Lydkanten husker Andreas tydeligt, hvor stort et indtryk coachene gjorde på ham, og han beskriver med en mild latter i stemmen, hvordan Lydkanten efterfølgende har inspireret ham til at kaste sig ud i eksperimenter med nye instrumenter.

Coachene formåede at prikke til mig lige der, hvor jeg havde brug for det. Helt konkret lærte jeg, at man skal huske at udforske sine særheder. Jeg føler oprigtigt, at Lydkanten skubbede mig i den rigtige retning, og hvis jeg kunne, havde ansøgt igen og gjort det hele en gang til.

Vi håber på i fremtiden at kunne bidrage til endnu mere inspiration for Andreas, og vi glæder os til at følge ham og hans arbejde med Beitempi. Du kan læse mere om Lydkantens talentforløb her.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.