Kry: “Lydkantens talentforløb gjorde mig interesseret i lydproduktion”

Mille Mejer Djernæs var en del af Lydkantens talenthold i 2016, og siden da har der været fart på. Blot få måneder efter det endte sangskriverforløb rykkede hjørringenseren teltpløkkerne op og flyttede til København for at udvikle sin musik endnu mere. I dag går hun på Akademiet, hvor hun er en del af daghøjsskolens sangskriver -og producerlinje, Musik+.

“De fleste dage bruges i studiet, hvor vi får opgaver, der skal løses. Det fede er, at studierne er til vores rådighed i fritiden også, så der bruger jeg meget af min tid.”

Lige nu arbejder Mille på at færdiggøre en EP under kunsternavnet Kry. Uddybende forklarer hun, at Kry skal ses som et projekt, der kun afspejler en brøkdel af hende selv. Ved at arbejde på den måde kan hun distancere sig selv fra enkelte projekter.

“På Akademiet arbejder vi meget gruppeorienteret, hvilket er sindssygt givende. Jeg får virkelig lov til at prøve kræfter med mange forskellige idéer og stilarter. Dét kan jeg godt lide ved at arbejde projektorienteret.”

En voksende interesse for lydproduktion

Da vi snakker om tiden i Lydkanten, afbryder Mille pludselig samtalen og siger: “Helt ærligt. I var med til at bekræfte mig i, at det er musik, jeg vil.” 

Mille nævner mange positive minder fra sit forløb, men undervisningen af Michael Møller, husker hun tilbage på som ekstra givende. Med mild latter i stemmen fortæller hun om en af opgaverne fra Michael, hvor hendes benspænd var ikke blot at fokusere på sangskrivningen, men også produktionen af lydbilledet.

“Det var på Lydkanten, jeg fandt ud af, at min musik kan løftes op på et højere niveau, hvis jeg sætter mig ind i Lydproduktion også. Nu er det nærmest blevet en ligeså stor ting for mig at sidde i Logic og skabe lydbilleder, som at sidde med blok og papir og skrive sangtekster.”

Vi kan næsten ikke vente med at skulle høre den kommende EP fra Kry. Du kan læse meget mere om Lydkantens sangskriverforløb her.

 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.