Yasmin Winther: Om at tage sig tid til at finde sin personlige stil

Der er sket en del, siden Yasmin Winther afsluttede sangskriverforløbet på Lydkanten i 2017. Faktisk, er der sket så meget, at den 26-årige sangskriver har valgt at tage et skidt tilbage: “Jeg har brug for tid til at overveje hvilken vej, jeg vil gå med min musik.

Efter sangskriverforløbet begyndte Yasmin at arbejde sammen med en producer. Sammen eksperimenterede de med en kommerciel lyd, og Yasmin beskriver, hvordan hun i løbet af samarbejdet blev mere og mere i tvivl om sin musikalske stil.

“Det er altid en spændende process at arbejde sammen med andre. Desværre, følte jeg, at den feedback, der skulle have været givende, endte med at blive noget, der forvirrede mig. Jeg følte, min musikalitet blev dræbt af forventninger og min egen ambition for at skrive et hit. Det hele føltes lidt for meget som et samlebånd.”

Fortællertrangen lever

Da Yasmin blev optaget på sangskriverforløbet hos os i 2017, havde hun allerede stiftet bekendtskab med coach, Michael Møller. Hun har dog ikke et sekund fortrudt, at hun tilmeldte sig Lydkanten.

“Der blev snakket en del om vigtigheden ved at fortælle historier igennem sangskrivning. Det er noget, jeg har taget til mig. Min plan er at bruge tid på at få skrevet så meget som muligt. Måske endda 2 år, hvor jeg bare arbejder på at blive dygtigere til at fortælle.”

Vi runder interviewet af med en mere dybdegående snak om at eksperimentere og finde sin egen personlige stil. Om dette udtaler hun:

“Tiden i Lydkanten inspirerede mig til at prøve nye ting, og jeg tror, det var med til at gøre mig bevidst om, at man skal være tilfreds med ikke at kunne det hele på en gang. Der skal nok være en plads til os derude i musikbranchen, hvis vi bruger tid på at finde ud af, hvad det præcis er, vi vil. Den process er jeg igang med nu.”

Vi er sikre på, at Yasmin får skrevet en masse fantastiske fortællinger det næste stykke tid. Vil du også arbejde mere med din sangskrivning? Så kan du kan læse mere om Lydkantens sangskriverforløb her.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.